Intermediaburo
Image default
Auto's en Motoren

Leider tussen de rijscholen in Delft

De concurrentie is hoog tussen de rijscholen in Delft. Echter, is er een rijschool die zijn plek op nummer 1 goed bewaard. Met luxe lesauto’s, goedkope lespakketten en unieke manier van lesgeven weten ze een verschil te brengen die niet makkelijk te evenaren valt. 

 

Luxe lesauto’s

Rijschool Delft laat zien hoe je moet concurreren in de rijschool sector. De lesauto’s die zij gebruiken bestaan uit nieuwe, luxe, comfortabele, dikke auto’s. Allemaal zijn auto’s waarin je kunt pronken bij je vrienden. Hierbij kun je denken aan een Range Rover, Jaguar, Mercedes, Volkswagen of Volvo. Je kunt je rijles auto zelf uitkiezen. Je wordt  thuis opgehaald en thuis afgezet. Je kunt ook nog eens opgehaald worden van een ander locatie. Dat is pas flexibel!

 

Goedkope rijlessen

Hoewel je in vette nieuwe wagens rijd, zijn de prijzen alsnog verrassend goedkoop. De rijlessen zijn inclusief praktijkexamen van het CBR. Ook is het mogelijk om de rijlessen te betalen in termijnen. Je kunt direct beginnen met een gratis proefles. Tijdens de gratis proefles kun je een lespakket uitkiezen die het beste bij je past. Ben je student? Krijg je extra studentenkorting op je lespakket! 

 

Staat de passende lespakket er niet tussen? Je kunt je lespakket zelf samenstellen bij Rijschool Delft. De rijopleiding is op maat. Je hoeft niet 20 lessen te nemen als je denkt dat 10 al genoeg zijn voor je. Zo kun je enorm geld besparen.

 

Hoog slagingspercentage 

Behalve de luxe auto’s en goedkope rijlessen, is er nog een belangrijke aandachtspunt waarmee Rijschool Delft de leider is in de concurrentie tussen de rijscholen. Namelijk de hoge slagingspercentage die ze behalen. Dit doen ze door de unieke wijze van lesgeven die ze hebben ontwikkeld met meer dan 11 jaar ervaring als rijschool. Tijdens de examengerichte rijlessen krijg je een volledige begeleiding van A tot Z van je vaste instructeur

 

Geen wachttijden

Niemand moet het hebben met wachttijden. Iedereen wilt altijd snel aan de beurt zijn. Dit is mogelijk bij Rijschool Delft. Er zijn meerdere instructeurs waardoor er geen wachttijden zijn. Bovendien geven ze iedere dag van de week, dus ook in het weekend rijlessen. Ook geven ze in de avond rijles om het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Logisch dat er geen wachttijden zijn bij Rijschool Delft. Je kunt er zelfs meerdere keren lessen per week. Ook met het inplannen van examens hoef je zeker niet lang te wachten en ben je zo aan de beurt. Rijbewijs met spoed? Dat kan!