Intermediaburo
Image default
Auto's en Motoren

Honda Civic tweedehands

De Honda Civic, wat een historie heeft deze auto al achter de rug. En nog steeds is dit type van het merk Honda bijzonder gewild, zeker ook de Honda Civic tweedehands. De auto onderging de afgelopen decennia diverse ingrijpende metamorfoses maar verloor nooit iets aan kracht.

Van anonieme auto tot zeer gewilde vierwieler

Aanvankelijk, we spreken van 1972, was de toen net gelanceerde Honda Civic een anonieme auto die net zo groot was als de Mini en in een 1.1 liter uitvoering met 52 PK beschikbaar was. Die anonimiteit verdween als sneeuw voor de zon, zeker toen de Honda Civic de vierde en vijfde generatie presenteerde. Toen werd de anonimiteit ingeruild voor een ongekende populariteit. De Honda Civic is altijd al bijzonder geweest. Zo was het de eerste 5-deurs hatchback in het segment productieauto’s. De Civic heeft daarnaast met de jaren een steeds sportiever karakter gekregen en ook gehouden. Ondertussen is de Honda Civic toe aan de tiende generatie, die in 2017 in Genève werd gepresenteerd. De laatste Honda Civic is ten opzichte van zijn voorganger opvallend breder, lager en ook langer. Een Honda Civic tweedehands kopen betekent dat je de beschikking krijgt over een auto met een rijke historie en een auto die ondanks alles altijd een sportief karakter heeft gehad en nog heeft.

Binnen een half uur staat er een monteur bij je auto

Overigens is het niet noodzakelijk om nog een service voor pechhulp af te sluiten, zoals dit heel lang wel het geval was. Door te bellen met Roadguard.nl staat er binnen een half uur een van de 800 monteurs bij je auto om je te helpen. Vervolgens betaal je gewoon voor de door de monteur uitgevoerde werkzaamheden. Dat is toch een prettige gedachte. Want de kans dat je met een tweedehands auto een keer tegen pech aanloopt is gewoon aanwezig.