Intermediaburo
Image default
Auto's en Motoren

Snel je scooter theorie halen? Het kan al in 1 dag!

In één dag je scooter theorie-examen halen? Dat is toch onmogelijk? Onzin! Bij Scootertheorie.nu kan je namelijk je scooter theorie in 1 dag halen. Onderneem jij liever meteen actie, in plaats van je wekenlang achter de theorieboeken verschuilen? Lees dan hier hoe ook jij je scooter theorie in 1 dag kan halen.

Stop met theorie stampen

Voor velen kan het behoorlijk demotiverend zijn om voldoende te leren voor je scooter theorie, doordat je een aantal dagen in de theorieboeken moet duiken. Gelukkig kan je jezelf deze moeite besparen door deel te nemen aan een 1-daagse theoriecursus, aan één van de 12 verschillende vestigingen van Scootertheorie.nu verspreid over heel Nederland.

Er zitten genoeg uren in een dag

Wanneer je je hebt aangemeld voor een de 1-daagse theoriecursus, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een definitieve datum vast te stellen waarop je de cursus zal volgen. Daarnaast ontvang je een mail met het tijdstip waarop het theorie-examen plaats zal vinden en hoe laat je daarvoor op de desbetreffende locatie wordt verwacht om de theorie door te nemen. Op de uitgekozen datum, begin je de cursus op een locatie dat zich op loopafstand van het CBR bevindt. Hier word je voorbereid op alles wat je moet weten voor je scooter theorie-examen en krijg je dit in een paar uur uitgelegd. In middag vertrek naar het CBR, waar je vervolgens al je nieuwe kennis van de afgelopen uren toepast op je scooter theorie-examen. Na krijg je meteen te horen of je geslaagd bent voor je theorie-examen en hoef je dus niet lang in spanning af te wachten.

Grijp die hoge slagingskans

De 1-daagse theoriecursussen van Scootertheorie.nu zijn zo ontworpen dat ze je een slagingskans van 80% tot 100% geven. En dat allemaal in één dag! Wanneer jij na je scooter theorie-examen gelijk te horen krijgt dat je bent geslaagd, ligt je theoriecertificaat al meteen klaar om mee te nemen.