Intermediaburo
Image default
Auto's en Motoren

De meest gekozen rijschool in Rotterdam en omgeving

Waarom kiezen voor Demo-Opleidingen?

Als je even op straat loopt en vraagt naar de beste rijschool in Rotterdam, wijzen ze je Demo-Opleidingen aan. Dat wordt natuurlijk niet zomaar gedaan. Deze rijschool heeft ervoor gezorgd dat hun klanten oordelen over Demo-opleidingen vanuit een goede ervaring. Daar staat service als toppunt. Als klant wil je natuurlijk op de juiste wijze geholpen worden, je legt dan je eerste indruk vooral op de service. 

Naast een topservice is het bij Demo-opleidingen ook van belang om te kijken naar de rijervaring van de leerling en wat belangrijk voor hem/haar is. 

Als leerling zijnde tijdens het zoeken van een geschikte rijschool kijk je ook meteen naar hoe de rijinstructeurs zijn, je vindt het belangrijk om een goede klik te hebben met je rijinstructeur en dat je op je gemak kan rijden. Je wilt het niet te saai hebben en ook niet te leuk tijdens je rijlessen. Een beetje plezier zou wel mogen. 

Daarom bieden ze bij Demo-opleidingen verschillende rijinstructeurs aan, zo kan je zelf kiezen als je een voorkeur van rijinstructeur hebt. Stel je vindt dat er geen klik is tussen jou en je instructeur of instructrice en je wilt graag veranderen, ook daarvoor krijg jij de mogelijkheid. 

Je examen komt eraan en je weet dat je faalangst hebt. Maak je niet druk, bij Demo-opleidingen kan je samen met je rijinstructeur een faalangst examen inplannen. Zo een examen duurt 80 minuten waardoor de examinator jou genoeg ruimte en tijd geeft om tot rust te kome. Ook kan je een time-out vragen, een kleine pauze als het even te veel wordt. Daarnaast kan je van tevoren even oefenen met je instructeur om spanningen te voorkomen. Zo ben je dan goed voorbereid en ontspannen voor het echte CBR-examen.

Rijschool Demo-opleidingen in Rotterdam geeft rijlessen in de gehele regio Zuid-Holland. Je kunt rijlessen volgen in de avonden en in het weekend. De rijlessen zijn volledig examengericht. Je vaste rijinstructeur geeft je een volledige begeleiding van A tot Z. Dankzij de unieke lesmethode wordt het slagen voor je rijbewijs zeer eenvoudig. Het is een ervaren rijschool met vertrouwen! Daarom bieden ze ook 100% slagingsgarantie aan.

 

Welke pakketten biedt Rijschool Rotterdam aan?

De een is op zoek naar een autorijschool en de ander naar een motorijschool, scooterrijschool, aanhangwagen rijles, rijinstructeur opleiding of taxi opleiding. Bij iedereen ligt de zoektocht anders, maar toch is het fijner als je alle rijbewijs soorten kan vinden onder 1 rijschool. 

Bij Demo-opleidingen heb je de mogelijkheid om voor verschillende rijbewijzen te kiezen. Je kan voor een autorijbewijs kiezen als voor een aanhangwagen rijbewijs in één dag. Hetzelfde geldt voor een scooter, taxi of motorrijbewijs. 

Hieronder vind je de verschillende pakketten die Demo-opleidingen biedt.

Wil je ook eindelijk zelf een auto kunnen rijden? Dan wordt het tijd om voor je auto-rijbewijs te gaan. Je bent een student, kan niet zoveel kwijt maar toch wil je je rijbewijs halen? Dan kan je voor de studentenpakket kiezen, deze bestaat uit 18 rijlessen, een 2daagse theorie en een CBR-praktijk en theorie-examen. Deze kost €749 en daarnaast biedt deze rijschool jou de mogelijkheid aan om dit bedrag in termijnen te betalen! 

Heb je toch een budget, maar je wilt zeker slagen? Dan kan je voor het actiepakket gaan. Deze bevat 26 rijlessen, een 2daagse theorie en een CBR-praktijk en theorie-examen. Deze kost €995 en kan je ook in termijnen betalen!

Je kan natuurlijk hiernaast ook een losse les nemen van 50 minuten voor €35.

Wil je toch liever apart je theorie behalen, dan bieden zij een spoedpakket aan van 2 dagen incl. CBR-theorie examen voor €149. 

95% slaagt in 1 keer!

Naast je autorijbewijs wil je ook voor je motor gaan, bij Demo-opleidingen kan dat ook. Ze hebben een budgetpakket, actie, zeker en zeker+ pakket. Er zijn geen wachttijden. Je kunt direct starten met een gratis proefles! 

 

Voordelige pakketten

In een budgetpakket zit 18 rijlessen, theorieopleiding en examen, avb en avd examen en een gratis proefles twv €35.

Bedraagt €949 en kan je ook in termijnen betalen!

 

In een actiepakket zit 30 rijlessen, theorieopleiding en examen, avb en avd examen en een gratis proefles twv €35.

Bedraagt €1229 en kan je ook in termijnen betalen!

 

In een zekerpakket zit 32 rijlessen, theorieopleiding en examen, avb en avd examen en een gratis proefles twv €35.

Bedraagt €1349 en kan je ook in termijnen betalen!

 

In een zeker+ pakket zit 40 rijlessen, theorieopleiding en examen, avb en avd examen en een gratis proefles twv €35.

Bedraagt €1569 en kan je ook in termijnen betalen!

 

Je gaat op vakantie en neemt mee… een aanhangwagen rijbewijs! Je hebt een aanhangwagen nodig voor je spullen, maar daar moet je natuurlijk ook een rijbewijs voor hebben. Bij Demo-opleidingen heb je een garantiepakket waarin 6 rijlessen zitten, administratieles, aan en afkoppelles en een CBR-praktijkexamen.  Je BE-rijbewijs heb je dus ook meteen in 1 dag!

 

Een scooterrijbewijs, waar bijna alle jongeren mee starten. Het makkelijkste ook dus!  Hiervoor zijn er 3 verschillende pakketten: een losse theorieopleiding, praktijk en het garantiepakket. Voor je theorieopleiding krijg je een theorie cd en heb je een CBR theorie-examen voor €150. Voor je praktijk krijg je 6 praktijklessen en een CBR praktijk-examen. Deze bedraagt €389. Binnen 1 dag heb je ook je rijbewijs! In de garantiepakket zit er een theorie cd en examen, 6 praktijklessen en CBR praktijk examen. Deze bedraagt €419. Je kan ook een losse les nemen van €35.

 

Een taxi-chauffeur wordt je nieuwe baan. Bij deze rijschool is het ook mogelijk om je taxirijbewijs binnen te halen! Hierin zitten 2 pakketten, taxi theorie en taxi praktijk. In een taxitheorie pakket zit 4 avondlessen en een theorie-examen. Deze kost €179. In een taxipraktijk pakket zit 6 taxilessen incl. lesmateriaal en een praktijk examen. Deze bedraagt €549. Dit zijn allemaal redenen en verschillende pakketten waarom je wel voor Demo-opleidingen zou moeten kiezen. Bent u nog opzoek? Twijfel niet bezoek de website van Rijschool Rotterdam!