Intermediaburo
Image default
Dienstverlening

Vind een koerier Haarlem voor het bezorgen van jouw producten

Of je nu op zoek bent naar een partij om documenten, pakketjes of andere producten of goederen te vervoeren, je vindt het bij deze koerier Haarlem. Als je een pakketje snel vervoerd wil hebben, ben je hier op het juiste adres. Wanneer het pakketje namelijk voor 17:00 wordt opgehaald door een van de koeriers, is het de volgende dag voor 09:00 al bezorgd bij de gewenste locatie.

 

Hoe werkt het?

De koerier Haarlem werkt als volgt: je kunt telefonisch contact opnemen met de partij. Vervolgens geef je het ophaaladres en de gewenste ophaaltijd op. Het pakket wordt de volgende dag door dezelfde koerier afgeleverd op het bezorgadres. De ontvanger van het pakketje tekent voor ontvangst en de verzender (jij) ontvangt een rapport van aflevering. Mocht het zo zijn dat de ontvanger niet aanwezig is, wordt er contact met je opgenomen om te beslissen wat dan verstandig is. Een extra voordeel: het pakketje is tijdens het gehele proces verzekerd.

 

De voordelen

Wat zo fijn is aan deze partij, is dat zij geen extra toeslagen vragen voor levering tijdens het weekend, feestdagen of vakanties. Ook voor levering buiten standaard werkuren hoef je geen extra kosten te betalen. Wil je dus graag bijvoorbeeld cadeaus laten bezorgen tijdens kerst, is dit geen enkel probleem.

Gerelateerde artikelen

Diversiteit hekwerk

Glazenwasser Ede

Mogelijkheden voor een uitvaart in Utrecht?