Intermediaburo
Image default
Mode en Kleding

Titanium ringen

Het klinkt gek om titanium ringen te kopen maar het is tegenwoordig een van meest verkochte soorten ringen. Als je denkt aan titanium denk je aan onverwoestbare deuren of ruimteshuttles. Je denkt niet snel aan titanium ringen.

Titanium

De eerste gedachtes dat bij je opkomen is dan ook juist. Titanium is een hele sterke metaal en word veel toegepast in beveiliging en ruimtevaart. In beveiliging wordt het toegepast voor het maken van sterke deuren en kluizen. Dit omdat het een heel sterke en lichte metaal is. in de ruimtevaart word het ook om zijn kracht en gewicht gebruikt.

Draagt lekker

Titanium ringen worden dan ook om eigenlijk dezelfde reden gedragen. Het is superlicht en toch sterk. De ringen zijn haast onverwoestbaar en kunnen heel lang mee gaan. Vooral mannen vinden de titanium ringen heel fijn omdat ze vaak niet gewend zijn om ringen te dragen. Als ze dan gaan trouwen moeten ze vaak wel gouden of zilveren ringen gaan dragen. Deze ringen zijn vaak ongemakkelijk omdat ze het dragen van ringen niet gewend zijn. De titanium ringen bieden hierbij uitkomst. De titanium ringen zijn zo licht dat je haast niet voelt dat je ze draagt en ze zien er ook nog eens mooi uit