Intermediaburo
Image default
Mode en Kleding

Moet je Uggs behandelen voor het dragen?

De Uggs schoen is voorbehandeld om vocht af te stoten en te beschermen tegen vlekken, zodat ze beter bestand zijn tegen onverwachte regenbuien en ’s levens kleine morserijen. Hoewel deze laarzen direct uit de doos klaar zijn om te dragen, willen we je helpen om ze er als nieuw uit te laten zien en hun levensduur te verlengen. Hieronder vindt u onze aanbevolen onderhouds- en reinigingstips, samen met een FAQ voor klanten, om uw nieuwe Classic Uggs laarzen op hun best te houden.

Vlek- en waterbestendigheid
Een paar druppels op de Uggs schoenen kunnen geen kwaad, maar de Uggs laars is niet bedoeld voor regen, sneeuw of een grote hoeveelheid vloeistof. Hoewel deze laarzen zijn voorbehandeld om vocht af te stoten en te beschermen tegen vlekken, zullen grote hoeveelheden vloeistof of langdurige blootstelling aan vloeistof er uiteindelijk doorheen sijpelen. De voorbehandeling zal ook uiteindelijk slijten na verloop van tijd, dus we raden het aanbrengen van onze water-en vlekafstotend om de paar maanden.

Zorg dat uw laarzen er zo goed als nieuw uitzien
De Uggs laars moet onderhouden en gereinigd worden, dus dep vlekken meteen met een schone, droge doek en gebruik onze onderhouds- en reinigingsproducten om ze mooi te houden. We raden je aan om de Uggs Water and Stain Repellent te gebruiken om de levensduur van de laarzen te verlengen en hun waterbestendigheid te behouden. Het moet om de paar maanden opnieuw worden aangebracht.