Intermediaburo
Image default
Marketing

Google Ads gebruiken voor jouw bedrijf? Dit moet je weten

Ben jij van plan om Google Ads te gaan gebruiken voor jouw bedrijf? Dan is het goed dat je dit artikel leest zodat je niets over het hoofd ziet. Het gebruiken van Google Ads kost namelijk veel geld en om deze reden is het goed om dit artikel te lezen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Richt je advertenties goed in

Sta jij op het punt om een advertentie in te richten? Dan is het van belang dat je hier voldoende aandacht besteed aan je titel en omschrijving. Hierbij is het van belang dat je voldoende informatie geeft om de bezoeker in Google door te laten klikken. Hierbij is het dus van belang dat je een USP en een call to action verwerkt in je advertentie.

 

Heb jij jouw advertentie goed ingericht? Dan is het vervolgens goed om de advertentie te koppelen aan de website. Hierdoor kun je in een oogopslag direct je CTR, ook wel click through rate genoemd, meten. Dat is erg fijn, want zo heb je direct inzichtelijk hoeveel mensen doorklikken en hoeveel van deze kliks converteren naar daadwerkelijke sales.

Voer A / B metingen uit op je advertentie

Heb jij een advertentie lopen? Dan is het aan te raden om meerdere advertentieteksten live te hebben. Zo is het aan te raden om twee advertenties live te hebben zodat je deze met elkaar kunt vergelijken. Op periodieke basis kun je de slechts tekst veranderen door een nieuwe waardoor je binnen een advertentie continue twee teksten met elkaar vergelijkt. Hierdoor zorg je ervoor dat je een advertentie creëert die optimaal is en die het beste resultaat oplevert.

 

Ben jij benieuwd hoe je dit het beste kunt aanpakken? Op het internet kun je diverse artikelen lezen waarbij A / B metingen centraal staan. Hierdoor weet je zeker dat je deze strategie het beste oppakt waardoor je het beste rendement zult behalen. Daarnaast is het ook mogelijk om je SEA uit te besteden. Hierover lees je in volgende alinea meer.

Besteed je advertenties uit

Het inrichten van advertenties is lastig en daarom is het aan te raden om een SEA bureau hiervoor in te schakelen. Als je namelijk zelf verkeerd een advertentie ingesteld zal dit alleen maar geld kosten in plaats van opleveren.

 

Als je besluit een goede SEA bureau in te schakelen weet je zeker dat de strategie op jouw advertenties goed wordt ingezet. Uit diverse onderzoeken is zelfs bewezen dat het inschakelen van een goed bureau zorgt voor een verdubbeling van elke geïnvesteerde euro.

 

Ben jij op zoek naar een goed marketingbureau dat je kan helpen bij het goed inrichten en converteren van advertenties? Dan is het goed dat je verschillende aanbieders met elkaar vergelijkt. Hierbij is het goed om aan de ene kant te kijken naar de prijs, maar ook zeker naar de kwaliteit. Je wilt er immers zeker van zijn dat het bedrijf die je inschakelt ook echt kwaliteit levert. Ben jij op zoek naar een goed bureau? Dan is het zeker aan te raden om eens te kijken of je DoubleSmart kunt inschakelen. Dit bedrijf heeft een bewezen trackrecord als het gaat om adverteren in Google.