Intermediaburo
Image default
Mode en Kleding

Een herentas, waarmee verschilt deze zoveel van een damestas?

Een herentas, waarmee verschilt deze zoveel van een damestas?

Je herkent het vast wel dat je meegetrokken wordt door je vriendin of vrouw om te gaan winkelen. Je hebt er alleen niet zoveel mee, maar goed om haar een beetje tevreden te stellen ga je mee de tassen winkel in omdat de vrouw een nieuwe tas nodig heeft.

Uiterlijk van de tas

Je partner loopt snel voorop en is helemaal enthousiast aan het zoeken naar haar ideale tas. Jij als man zijnde had liever met een biertje op een terras willen zitten, en laat de vrouwen maar winkelen. Maar goed als je nee zegt tegen haar dan blijft ze maar zeuren. Plots zie je een leuke tas liggen en denkt dit is wel iets voor mij, handig als je een dagje gaat vissen. Je zegt dit tegen je partner en zij roept al snel, joh kun je het verschil niet zien? Je hebt een omybag vrouwentas in je handen. Maar jij denkt wel handig vele vakjes waar je alle vishaakjes en dobbertjes in kunt stoppen. Schijnbaar zit er qua uiterlijk niet zoveel verschil tussen een herentas en damestas. Of toch wel?

Waar zit dan het verschil

Een damestas is erg verfijnd en heeft een modieuze uitstraling in verschillende vormen en kleuren zoals roze, wit of zwart. Ligt er ook aan wat de laatste modetrends zijn voor dat seizoen. Als je in de damestas kijkt zie je uiteraard vele vakjes waar de dames een lippenstift in kunnen stoppen, en vergeet niet dat de kinderen zo nu en dan hun speelgoed erin gooien. Voor de dames heeft een tas voor hen een emotionele waarde. Dat is anders als je gaat vergelijken met deze voorbeeld schoudertas man, de uitstraling van een heren tas is strak en robuust en heeft geen ingewikkelde patronen en de tasinhoud is eenvoudig. Mannen nemen nu eenmaal niet heel hun hebben en houden mee als je ergens naartoe gaat, tenslotte heb je daar toch je partner voor? Die houdt overal wel rekening mee.

Wil je dan toch een tas voor jezelf

Er werd net gesproken over het vissen, dan is het wel fijn om een tas te vinden die je makkelijk om je middel vast kunt maken als je een vishengel in de hand hebt. Dan is een cross body tas geen overbodig item om te hebben. Even je huissleutels en je smartphone erin duwen en klaar is kees!