Intermediaburo
Image default
Aanbiedingen

Een barista inhuren, waar kan ik dat doen?

Bij projectmanagers in de evenementenbranche is het wel bekend, de koffie tijdens een beurs, congres of concert moet van uitstekende kwaliteit zijn. Goede koffie kan niet gemaakt worden zonder de expertise van een gastvrije barista. Maar waar voldoet een gastvrije barista aan, en waar kan je een barista inhuren? Wij vertellen er je alles over.

Een barista inhuren is altijd slim

Baristi werken hard. Ze maken niet alleen de allerlekkerste koffies. Maar ze fungeren ook als gastheer. Dit betekent dat je twee vliegen in een klap slaat door een barista in te huren.  De barista’s van Bar Company werken alsof ze zelf het event hebben georganiseerd. Dit zie je terug in het begroeten en aanspreken van gasten, het schoon houden van de bar en het bereiden van de lekkerste koffies. Daarnaast hebben de barista’s uitgebreide trainingen gehad en weten ze zodoende alles op het gebied van koffie. Dus wil jij weten waar de koffiebonen vandaan komen, zij geven jou het antwoord. Tevens is het mogelijk om alle soorten koffie te bestellen aan de bar. Van een simpele maar lekkere zwarte koffie tot een goed bereidde latte macchiato.

Waar kan ik een barista inhuren?

Eigenlijk is er maar een bedrijf in Nederland waar je moet zijn. Een bedrijf dat haar eigen baristi opleid. Een organisatie genaamd Bar Company. Bij Bar Company hebben ze ruim 30 barista’s in dienst die jouw event gegarandeerd tot een succes maken. We verzorgen een koffiebar en alle ingrediënten die nodig zijn voor een goede kop koffie. Wacht niet te lang, want onze barista’s zijn erg gewild.

Veel ervaring in de eventbranche

Goed om te weten is dat wij met Bar Company al meer dan 10 jaar ervaring hebben met het werken op evenementen. Daarnaast hebben wij barista’s in dienst die al op meer dan 3.000 events hebben gewerkt. Zij kunnen koffie zetten met de ogen dicht, maar dat zullen we op jouw event niet doen. Ben jij dus op zoek naar een koffiemaker. Maar ook een gastheer. Iemand die van jouw evenement een grandioos succes maakt? Kijk dan snel op de website van barcompany.nl.

https://www.barcompany.nl/