Intermediaburo
Image default
Sport

Een wisselbeker kopen als geschenk voor in de vriendengroep

Als je een flinke vriendengroep hebt, zijn er veel verjaardagsfeestjes te vieren! Maar ken je dat? In de aanloop naar een verjaardag krijg je een bericht van andere vrienden ‘wat gaan we geven’? En dat kan nog knap lastig zijn! Een envelop met geld is zo afgezaagd en als mensen iets leuks vinden kopen ze het vaak zelf al. Weleens aan een kampioensschaal, medaille of andere sportprijs gedacht? Het is origineel en je kunt de prijs zelfs gebruiken als originele verpakking!

Een wisselbeker of kampioensschaal als originele cadeauverpakking

Zo kun je een wisselbeker kopen waar je geld of een andere klein cadeautje in verstopt. Hetzelfde kun je doen met een kampioensschaal. Je kunt de sportbeker vervolgens ook bij je andere vrienden gebruiken en er een traditie van maken! Overigens ook een leuk idee wanneer je een vriendengroep hebt waarin mensen gaan trouwen. Bij een vrijgezellenfeest is een sportbeker ook een goed idee. Je kunt er zelfs een foto van de vrijgezel op af laten drukken en een grappige of persoonlijke boodschap op de achterkant laten afdrukken. Heb je een eigen ontwerp of idee? Verschillende leveranciers van sportprijzen bieden ook maatwerk. Vraag vooral naar de voorwaarden en de mogelijkheden!

Ook andere sportprijzen als cadeau verkrijgbaar

Je kunt meer dan een wisselbeker of kampioensschaal kopen als origineel cadeautje voor een vriend of vriendin. Zo kun je ook medailles bestellen die je helemaal kunt personaliseren voor de ontvanger. Kies een beschikbare afbeelding of nog beter, upload er zelf één! Het lint kun je ook zelf uitzoeken uit een breed assortiment. Kies een mooie grote die iemand trots tentoon kan stellen. Of juist een kleine die mensen als een soort medaillon kunnen dragen of mee kunnen nemen. Je kunt alle kanten op dus laat vooral je fantasie de vrije loop!