Intermediaburo
Image default
Financieel

Hoe ether te kopen met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins

Als u op zoek bent naar ether met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins, dan moet u zich bewust zijn van een paar dingen. Het belangrijkste is om het geld te krijgen van een veilige en betrouwbare bron, of dat nu een bankrekening is, een creditcard of zelfs een website. Zodra u het hebt, moet u dan wat onderzoek doen om erachter te komen hoe u de ether naar de juiste portemonnee overbrengt. Sommige portefeuilles hebben u een account bij hen aan, waar ze uw geld in een Trust-account vasthouden. Anderen laten je geld rechtstreeks naar je live-account overbrengen.

 

Sommige websites bieden een veel eenvoudiger manier om fondsen over te brengen. Ze hebben gewoon een winkelwagentje die u kunt gebruiken om fondsen over te brengen. Sommige websites bieden ook een verkopersaccount aan dat u inlogt en klikt om het betaalkanaal in te stellen met de Websites Merchant Account-provider. Nadat u uw account hebt ingesteld, is het proces net zo eenvoudig als het plaatsen van geld dat u wilt overbrengen, een overdrachtsmodus (alleen creditcard) selecteert en vervolgens op de knop Verzenden.

Als u een website met meerdere valuta’s gebruikt, moet u mogelijk het bedrag in beide valutabedragen invoeren.

 Ethereum (ETH) kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester 

Kosten kunnen significant zijn wanneer u internet gebruikt om geld over te brengen. De meeste websites geven u een gratis offertecitaat voor de overdracht op hun startpagina, maar bekijk ze zorgvuldig voordat u op een bepaalde locatie beslist. Verschillende websites brengen uw geld over bij verschillende tarieven en sommige zullen extra kosten in rekening brengen voor het overbrengen van geld met een creditcard als u geen bankrekening bij hen hebt. Voor transfers tussen lokale valuta’s, zoals Australië en Amerikaanse dollars, wordt u waarschijnlijk een vast vergoedkosten in rekening gebracht voor de transactie, evenals een klein percentage voor Australische geldconversie.

 

Een ander ding om op de hoogte te zijn van is dat uw fondsen kunnen worden gehouden door de website in Escrow totdat u ze klaar bent voor het terugtrekken. Dit is over het algemeen een proces van twee weken, hoewel het kan variëren, afhankelijk van de site en de provider. Sommige sites vereisen onmiddellijke actie nadat u via Bitcoins eetther met bankoverschrijving of creditcard hebt gekocht.

In deze gevallen moet u verwachten dat uw geld binnen een werkdag voor u beschikbaar zal zijn nadat u de betaling hebt gedaan.

 

Zoals je kunt zien, is er niet veel risico’s bij het kopen van ethereum met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins. U moet echter wel begrijpen hoe de transactie gaat en om op te letten op ongebruikelijke situaties. De transactie is eenvoudig en de website doet het grootste deel van het werk voor u. Het enige dat u hoeft te doen, is uw geld overbrengen naar uw persoonlijke account.

 

Je zou nu een beter idee moeten hebben van het kopen van ethereum met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins. Het belangrijkste om te weten is dat je jezelf moet beschermen bij het omgaan met elke site die deze service biedt. Er zijn veel oplichterijen die er zijn die profiteren van de legitieme behoeften van mensen om te kopen.

Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl