Intermediaburo
Image default
Financieel

Online inkomsten en uitgaven bijhouden

De makkelijkste manier van inkomsten en uitgaven bijhouden is online applicaties. Tegenwoordig zijn er online diensten en applicaties waar je een laag bedrijf per maand voor betaald voor inkomsten en uitgaven bijhouden. Je betaalt tussen de 1 en 3 euro per maand afhankelijk van het bedrijf en de diensten die je afneemt.

Duurste pakketten

We hebben online rondgekeken bij bedrijven dat inkomsten en uitgaven bijhouden diensten aanbieden. We kwam tot verbazende conclusie dat het heel goedkoop is. Als je kiest voor de duurste diensten en applicaties voor inkomsten en uitgaven bijhouden betaal je maximaal 3 euro per maand. Dit zijn dan ook echt complete diensten en applicaties voor inkomsten en uitgaven bijhouden. Met zo een pakket hoef je zelf niks meer te doen.

Goedkope pakketten

Je hebt ook nog de basispakketten wat we de goedkope pakketten noemen. Hier betaal je maximaal 1 euro voor. Hierbij zit altijd een applicatie bij die je inkomsten en uitgaven kan bijhouden door gebruik te maken van je bankafschriften. Als je bankafschriften upload naar de applicatie zal die al de uitgaven en inkomen verdelen in handige rubrieken. Zo krijg je een overzicht van hoeveel geld je uitgeeft en waaraan. Je ziet ook wat er allemaal binnenkomt aan inkomsten.

cashflow.nl/

planjebudget.nl/

itunes.apple.com/