Intermediaburo
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een product verpakking

 

Een product verpakking is erg belangrijk. De productverpakkingen in je winkel verkopen ook nog eens niet alleen je product, maar kleden ook je winkel aan. Denk daarom goed na over de verpakkingen van je producten. Een doos bedrukken voor om je producten is de uitgelezen mogelijkheid om je product extra uitstraling te geven, je logo en huisstijl nog eens onder de aandacht te brengen én je producten veilig op te bergen. Wat voor mogelijkheden zijn er voor een productverpakking? ZO kun je en standaard doos bedrukken of een auto lock doos bedrukken. Beide vormen van product verpakking hebben hun eigen kenmerken.

Standaard doos bedrukken

om elk product past een doosje. Dus wat je ook verpakt, verkoopt en verzendt; zorg voor de juiste product verpakking. Wij bieden dozen aan voor product verpakking. De standaard doosjes zijn beschikbaar in vijftien verschillende formaten en met drie verschillende afwerkingsmethodes. Je hoeft geen grote oplages voor product verpakkking te bestellen, je kunt al vanaf vijfentwintig stuks bestellen en ze worden gratis verzonden. Voeg kleur toe aan de schappen van je winkel, maak je logo zichtbaar en verpak je producten in stijl; laat een standaard doos bedrukken en maak een unieke product verpakking.

Autolock doos bedrukken

Wil je een ander soort doos of product verpakking laten bedrukken. Denk dan aan een  autolock doos. Dit is verpakkingsmateriaal met een bodem die automatisch sluit. Super makkelijk! Want het scheelt je een heleboel vouwwerk wanneer je bijvoorbeeld relatiegeschenk inpakt voor al je klanten. Een autolock doos is een product verpakking met een stevige verpakking voor je producten met een professionele uitstraling. De autolock dozen zijn te bestellen in tien verschillende formaten en met drie verschillende afwerkingsmethodes. Met deze product verpakking heb je een stijlvolle en mooie manier. Of je ze nu in de winkel zet of gebruikt als verzendverpakking voor je producten: het is een product verpakking met veel mogelijkheden.