Intermediaburo
Image default
Management

Sda bocconi mba

Een intensieve, internationale MBA in het hart van Milaan, het centrum van de Italiaanse cultuur en innovatie, en aan de SDA Bocconi, een van de hoogst gerangschikte scholen van het management in de wereld en een wegbereider in het Europese bedrijfsleven onderwijs.

Een 1-jarige MBA, met een totaal van 105 Credit Point Units (CPU), ontworpen om flexibel te voldoen aan de behoeften van studenten, met persoonlijke zorg en wereldwijde blootstelling.

Een programma dat verder gaat dan conventionele managementkennis en studenten in contact brengt met inspirerende leiders van topniveau en iconische merken: van Google tot Starbucks, van Prada tot Illy. Een programma dat studenten nieuwe perspectieven en ruime mogelijkheden biedt via een waaier aan activiteiten zoals Leadership Series en extra-curriculaire en clubactiviteiten. 

Voor wie is het?

Voor ongeveer 100 studenten uit 30+ landen en met diverse achtergronden, die willen investeren in een managementopleiding met een hoog rendement, geconcentreerd in een zo kort mogelijke tijd, om de uitdagingen van de markt effectief aan te pakken.

Voor professionals die klaar zijn om de befaamde ’triple jump’ in hun carrière te maken – verandering in industriesector, functie of land, industrie en functie, of voor degenen die een stap verder willen gaan naar een volwaardige carrière in algemeen management.

Voor zeer gemotiveerde goal-achievers, op zoek naar een transformationele leerervaring om aanjagers van organisatorische verandering te worden.

Gepersonaliseerde Oriëntatie

SDA Bocconi organiseert het hele jaar door evenementen en bijeenkomsten, zowel online als offline, waar je kunt interageren met de directeur en andere leden van de MBA Community.

 

EEN ECHTE GEMEENSCHAP STOPT NOOIT, MAAR GAAT SAMEN DOOR UITDAGINGEN HEEN DOOR ZE OM TE ZETTEN IN KANSEN VOOR IEDEREEN.

De wereldwijde crisis van COVID-19 heeft de wereld op zijn kop gezet en onze routines drastisch veranderd. Bedrijfsregels worden herschreven en dat is precies waarom, vandaag meer dan ooit, managementeducatie de meest cruciale troef is voor mensen en organisaties om hun visie te resetten en verantwoording af te leggen over deze nieuwe realiteit. De keuze maken om professioneel te groeien betekent vertrouwen hebben in de toekomst en klaar zijn om ten goede te veranderen.

Maak gebruik van de expertise van ons team dat u kan adviseren over de beste manier om uw professionele doelen te bereiken. Zij zullen u op maat gesneden informatie en ondersteuning bieden bij het kiezen van het programma dat het beste bij uw profiel past. U vindt hier details over al onze bijeenkomsten en initiatieven.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/