Intermediaburo
Image default
Electronica en Computers

Kies voor veiligheid

Om de een of andere reden hebt u besloten dat u uw huis wilt beveiligen en uw mensen veilig wilt houden, en dat is een heel veilige keuze.

Er zijn veel misdaden die zouden kunnen zijn gestopt als anderen voelde of besloten een soortgelijk ding. Helaas zijn de meeste mensen maken de keuze voor het opzetten van een Internet beveiligingscamera of andere beveiligingssystemen nadat ze hebben ervaren een inbraak. Andere mensen weten van iemand die heeft ervaren een inbraak of vandalisme die hen duwt in de richting van de keuze. Hoe dan ook, het is de juiste beslissing. U wilt doen wat u kunt om de dingen die u liefhebt te beschermen. Gelukkig behoort het complexe huisalarmsysteem tot het verleden. Er zijn nog veel onderzoek en selectie te maken bij het krijgen van een web security camera / systeem. Bijvoorbeeld het soort camera dat u wilt, bedraad of draadloos, wilt u dat het toegankelijk is via het web of opgenomen wordt op een digitale videorecorder of NAS (Network Attached Storage) of iets dergelijks. Wilt u een koepelmodel of een bullet-stijl camera. Het geheim is om dit alles stap voor stap te doen.

Ten eerste: U wilt kiezen waar u de camera of camera’s wilt hebben. Misschien hebt u er maar één aan de voorkant nodig om te zien wat er buiten gebeurt of om te zien wie er aan de deur staat. Misschien heeft u er meer dan één nodig om de verschillende ingangen van uw huis in de gaten te houden.

Ten tweede: Als je hebt besloten hoeveel je er wilt en waar je ze wilt hebben, moet je nadenken over draadloos of bedraad. In het verleden was draadloos niet zo stabiel, maar met de meest recente draadloze technologieën kunt u er bijna op rekenen dat ze de hele tijd werken. U zult ook de eenvoud (of het gebrek daaraan) van de installatie in overweging willen nemen. Als het eenvoudig is om kabels van je camera naar je P.C. of thuisnetwerk te leiden, dan kun je op die manier besparen. Vanuit een ander perspectief, als je geen gaten wilt boren en niet echt zichtbare draden wilt hebben of als je thuisnetwerk ver verwijderd is van waar de camera moet komen, dan zou je de voorkeur moeten geven aan de draadloze route.

Ten derde: Nadat u de locatie en het soort camera dat u wilt hebt uitgewerkt, wilt u vervolgens kiezen hoe u wilt monitoren. U kunt een live-stream die toegankelijk is vanaf elke PC met internettoegang (sommige kunt u zelfs toegang via je iPhone). U moet ook beslissen of u de bewaking wilt opnemen. Als u wilt opnemen, moet u overwegen een soort NAS (Network Attached Storage) opslageenheid aan te schaffen. Of iets dat lijkt op een USB-stick. Dit zal afhangen van het soort software dat met de camera wordt geleverd.

Ten vierde: U kunt nu beginnen met winkelen op de verschillende soorten webcamera’s, omdat je weet wat je op zoek bent naar. Het winkelen zal worden gevolgd door de aankoop.

Ten vijfde: Wanneer u het product in de hand hebt, kunt u zich nu voorbereiden op de set-up. Begin met het openen van de pakketten en krijg het allemaal gelegd op een open tafel, zodat je weet wat je hebt. Ga zitten met een drankje naar keuze en lees de instructies door. Sla dit deel niet over. Het is van vitaal belang dat u alles doorleest en begrijpt wat er moet gebeuren. Ik weet dat dit voor sommigen moeilijk is (voor mij is het extreem moeilijk – ik maak graag de verpakking open en ga meteen aan de slag – maar uiteindelijk kom ik er meestal achter dat ik een stap oversla en meer tijd nodig heb dan ik zou hebben als ik gewoon de instructies had gelezen). Je zult je camera waarschijnlijk aan je huisnetwerk/router moeten koppelen om hem te configureren, ongeacht of hij draadloos is. Er zijn een aantal apparaten die de set-up direct doen. Als zijn niet geautomatiseerd typisch de bedrijven hebben het opgezet voor de niet-technische persoon zodat is het redelijk straight forward.

Ten zesde: Nu is het tijd om de camera’s fysiek op de aangegeven plaats te installeren. Volg ook hier de aanwijzingen op. Zorg ervoor dat u alle juiste hulpmiddelen en veiligheidsuitrusting hebt en installeer de apparaten

Zevende: Eenmaal geïnstalleerd (leg uw gereedschap nog niet weg) moet u het beeld van de Net internet beveiligingscamera op uw PC controleren en enkele tests uitvoeren, zoals iemand voor de camera’s laten staan en bevestigen dat u ze kunt zien. Als zijn niet juist ga uit en doe wat het aanpassen om zeker te zijn u de mening hebt u zoekt.

Ten achtste: Nadat u op het punt bent waarop u alles hebt ingesteld op de manier waarop u denkt dat het moet worden ingesteld, zult u enkele tests willen uitvoeren. Eerst als u het systeem hebt geplaatst zodat u het over het Net kunt bekijken hebt iemand buiten uw huis (een zuster of een broer of een vriend) omhoog trekken het voer op hun PC en bevestigen zij het kunnen zien. Als u de feed opneemt – controleer nadat het heeft gelopen voor een periode van tijd dat je terug kunt gaan in de tijd en bekijken wat er is opgenomen. Het zou zonde zijn te denken dat je klaar bent en dan later terug te gaan om iets te bekijken en te ontdekken dat de opname niet werkte om een of andere reden.

 

https://www.securitythuis.nl/