Intermediaburo
Image default
Aanbiedingen

Verdubbel uw opslagruimte met een tussenvloer!

Verdubbel uw opslagruimte met een tussenvloer!

 

Overweegt u om de capaciteit van uw bedrijfspand te vergroten? Denk dan zeker aan een tussenvloer! Tussenvloeren kunnen namelijk de ruimte verdubbelen! De vloer wordt namelijk geplaatst tussen twee bestaande ruimtes en creëert als het ware een extra verdieping. De tussenvloer bestaat uit een stalen zelfdragende constructie. Het materiaal is enorm sterk en kan 

daarom fungeren als bijvoorbeeld extra opslagruimte, een kantoorruimte of een werkplaats. Door het gebruik van tussenvloeren benut je de vierkante meters dus optimaal!

 

De vele voordelen van tussenvloeren

 

Door het sterke materiaal dat wordt gebruikt voor een tussenvloer, kan de constructie tot wel 2500 kilo per vierkante meter dragen. De tussenvloer is voorzien van HEXA gaten voor doorvoer van verlichting en sprinklers zonder dat je hoogte verliest. Daarnaast is tot wel 43% minder verlichting nodig doordat de tussenvloer veel licht weerkaatst, bespaar je tot wel 11 aan kosten doordat de constructie als kabelgoot dient en bespaar je tot 17% op de schadepost. 

 

Een tussenvloer voor ieder bedrijf

 

Voor elke sector is een tussenvloer geschikt. Dit komt door de eindeloze mogelijkheden wat betreft formaat en look. Bij de tussenvloer zijn veel accessoires toe te voegen, denk aan trappen, leunwerk, palletopzetplaatsen en kolombescherming. In sommige bedrijven kan het belangrijk zijn dat de tussenvloer aansluit op de huisstijl, ook daar is aan gedacht! Een tussenvloer kan namelijk in alle kleuren geleverd worden zodat hij helemaal naar wens is.


De prijs van een tussenvloer

 


De prijzen van tussenvloeren kunnen erg verschillend zijn en hangen af van verschillende factoren. Een van die factoren is het materiaal. Ieder materiaal heeft namelijk een andere prijs en die kunnen erg van elkaar verschillen. Een andere grote factor is het draagvermogen. Vaak is het hoe kleiner de kolomafstanden, hoe voordeliger de entresolvloer. Bij grote kolomafstanden wordt namelijk gebruik gemaakt van zwaardere profielen en dat zorgt voor de prijsstijging. Je kunt er ook voor kiezen om een gebruikte tussenvloer aan te schaffen. hiermee houd je de kosten nog lager Alle vloeren worden zorgvuldig gechecked op kwaliteit voor ze weer worden verkocht. De vloeren zijn makkelijk in- en uitelkaar te halen waardoor dit dus mogelijk is. Kijk bijvoorbeeld eens bij het assortiment van Nolte Mezzanine, zij hebben een ruim aanbod aan zowel nieuwe als gebruikte tussenvloeren is verschillende uitvoeringen en afmetingen.

https://www.noltemezzanine.nl/