Intermediaburo
Image default
Bedrijven

Waterpijp

Misschien is een waterpijp kopen iets waar je nu aan zit te denken. Is het wel een goed idee en waar kun je er eentje halen? Maar misschien wel de belangrijkste vraag, wat is de beste waterpijp tabak? Daarnaast bestaan er verschillende waterpijpsoorten en kan het moeilijk te zijn om een goede te kiezen, want er zijn zeker verschillen te zien tussen de waterpijpsoorten. Niet alleen qua uiterlijk, maar in de manier waarop ze zijn gemaakt zijn verschillen te zien.

Soorten

Er bestaan heel veel verschillende soorten waterpijpen, maar wat is het nou het verschil tussen ze allemaal? Hieronder wordt een handig overzicht gegeven zodat u een goede keuze kunt maken:

Traditionele waterpijp

Deze waterpijp komt uit een land waar waterpijpen heel gebruikelijk zijn, namelijk in Egypte en Turkije. Deze waterpijpen worden nog steeds op de oude manier met de hand gemaakt.

Khalil Mamoon

Deze waterpijp afkomstig uit Egypte wordt gezien als de beste waterpijpsoort onder de waterpijpen. Ze gaan daarnaast ook heel erg lang mee omdat ze gemaakt worden van roestvrijstaal.

Farida

De Farida waterpijpen staan bekend om hun mooie en luxe uitstraling door de gouden accenten. Deze geeft een vergelijkbare ervaring als de Khalil Mamoon, maar ziet er wel wat luxer uit.

El Nefes

Als je liever een doffe rookervaring wilt is deze waterpijp in de Ottomaanse stijl ideaal voor jou. Deze waterpijp is wel wat zwaarder ten opzichte van de Khalil Mamoon en de Farida.

Aladin

Als je houdt van een waterpijp van een met een leuke, kleurige uitstraling is deze waterpijp ideaal voor jou. Ze komen namelijk in heel veel uitvoeringen met allemaal verschillende, vrolijke kleuren. Daarnaast kan je deze uitbreiden met maar liefst vier slangen, zodat van de waterpijp met meer mensen tegelijk gebruik kan worden gemaakt.

Dit zijn de bekendste en populairste soorten waterpijpen die in Nederland worden verkocht. Hopelijk is het nu duidelijker geworden welke waterpijpsoort het beste bij jou past.

https://premium-hookahs.nl/