Intermediaburo
Image default
Gezondheid

Het heeft allemaal te maken met toewijding

Veel mensen willen het hele jaar een goed, gestroomlijnd lichaam hebben. Hoewel het bulkseizoen voor de fitnessers is aangebroken proberen een heleboel mensen op hun gewicht te letten. Dit is niet heel vreemd, het is december en we eten ons groen en geel aan chocolade letters, pepernoten, marsepein, oliebollen, kerstkransjes, schuimpjes en ga zo maar door. Aan het eind van deze maand knaagt het schuldgevoel aan ons en gaan we over na de goede voornemens. Laat het verliezen van gewicht en het meer sporten nou bij heel veel mensen op het verlanglijstje staan.

Want het is bijna januari en dat betekent dat het over een half jaar alweer zomer is. Zomerlichamen worden gemaakt in de winter en je moet dus je best doen om tegen die tijd klaar te zijn. Het verkrijgen van een gezond uitziend lichaam ligt helaas wat genuanceerder dan alleen een beetje naar de sportschool ga en een eiwitshakje drinken. Het is een ingewikkeld en complex proces waarbij een heleboel verschillende factoren samen hangen. Gelukkig kun je meerdere factoren beïnvloeden terwijl je aan minder werkt. Wat ik bedoel is dat het een gezond lichaam bestaat uit een combinatie van: je mentale instelling, je voeding en je hormonale stelsel. Dit is heel zwart wit maar wel wat het is. Als je op je voeding let zullen ook je mentale instelling en je hormonale stelsel verbeteren. Door dus op 1 onderdeel te richten verbeter je ze alle drie. 

Mijn advies is om niet gelijk té veel eisend te zijn. Probeer niet gelijk het maximale dieet dat alleen maar bleekselderij bevat te masteren. Dit is bijna niet te doen. Hier werk je langzaam naar toe. Je kan ook een waist trainer kopen om je het laatste beetje hulp te bieden. Een waist trainer vest weerhoud je van eten en zorgt ervoor dat je strakker lijkt.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/