Intermediaburo
Image default
Marketing

Ben je op zoek naar een content creatie bureau?

Met content marketing uitbesteden kan jij je merk groter en bekender maken, daarnaast kun je hiermee je website ook beter vindbaar maken. Dit is heel erg belangrijk aangezien je hiermee het verkeer naar jouw website kan vergroten. Een digital marketing bureau kan je helpen met het uitbesteden van content marketing. Een goed bedrijf dat deze diensten aanbiedt is Digital Inside. Dit bedrijf kan jou helpen met het bedenken van een nieuwe content marketing strategie, daarnaast kunnen ze jou ook ondersteunen met het maken van social media content en copywriting en dit bedrijf kan jou ook nog helpen met video content marketing. 

Het maken van content marketing 

Als jij jouw bedrijf meer wilt gaan promoten op verschillende platformen, dan kan Digital Inside hier goed bij helpen. Digital inside heeft al veel ervaring op het gebied van content marketing. Je kunt Digital Inside ook benaderen voor video content, zoals een bedrijfsvideo of een reclame video. 

Zoekmachine optimalisatie training 

Wil jij leren hoe je hoger kunt komen in Google? Digital inside kan jou de basis leren. Tijdens de training leer je hoe je de juiste zoekwoorden vindt voor relevante bezoekers, hoe je een website goed vindbaar maakt, welke content je kan gebruiken om dit te bereiken. Je leert de rol van linkbuilding en social media voor SEO, welke opbouw het best is voor jouw website, je krijgt tips en praktische mogelijkheden voor tekstuele optimalisatie. Tevens leer je ook handige SEO tools, je leert de geschiedenis en ontwikkeling van zoekmachines en je krijgt oefeningen die direct toepasbaar zijn voor jouw eigen website. 

Er mogen maximaal 10 personen naar de training komen, omdat er dan ook genoeg tijd is om iedereen apart te helpen. De prijs van de training is 295 euro exclusief btw en de training is van 10:00 tot 16:00. Daarnaast krijg je als je de training hebt gehaald ook een certificaat mee. 

Marketing automation 

Dit valt onder automation & data en is geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar meer leads en voor bedrijven die op zoek zijn naar meer klanten. Marketing automation zorgt voor het automatiseren van de herhalende activiteiten en is heel erg doelgericht en efficiënt. Marketing automation bestaat uit meerdere activiteiten. Digital inside zorgt ervoor dat deze activiteiten slim samen gaan werken, waardoor je efficiënt en doelgericht meer leads krijgt. De verschillende activiteiten zijn: in bezit zijn van een goede website, goede online marketing kanalen, leadnurturning, CRM-systeem en workflows. </>