Intermediaburo
Image default
Bedrijven

Professionele printers

De technologie van tegenwoordig is ontzettend ver ontwikkeld. Alles gebeurt nu in een hogere resolutie die elk jaar weer beter wordt. Ook het afdrukken van afbeeldingen, verpakkingen en andere zaken wordt dus mooier en strakker gedaan. Er bestaan op de dag van vandaag veel goede printers die op verschillende ondergronden hechten. Denk bijvoorbeeld aan een printer met hotfoil technologie. Deze zijn erg geschikt voor verpakkingsautomaten, etikettensystemen en confectioneermachines. De hotfoil procedure is zeer succesvol als er gezocht wordt naar een kwalitatief hoog resultaat. Een echte eersteklas printer vindt u in de vorm van een hot foil printer.

De prints van een hot foil printer hechten zich aan veel verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan een ondergrond als papier, karton, leer of textiel. Het is allemaal mogelijk met een hot foil printer. Het mooiste is misschien nog wel dat de prints allemaal veeg en wrijfbestendig zijn, dus dat prachtige resultaat gaat ook nog eens behoorlijk lang mee. De kwaliteit ziet u dus zo. Ook hebben natuurinvloeden geen effect op de prints, denk bijvoorbeeld aan regen of droogte. Voor uw productcodering bent u dus op zoek naar een hot foil printer.

Tegenwoordig bestaat er ook een andere ontzettend goede printer. Dit is namelijk de continuous inkjet printer die zeer zuinig is en redelijk klein van formaat. Het systeem is erg goed opgebouwd en ziet er robuust uit. De inktfles kan ook ten alle tijden worden vervangen, zelfs als de printer nog aan het printen is. Nooit meer vertraging door verouderde techniek dus, maar gewoon altijd doorgaan! Deze printer is al behoorlijk populair, en dat komt omdat hij kwalitatief zo hoog is en lang mee gaat. Hij is populair in veel industrieeen, waaronder de voedings- en genotsmiddelen en autoindustrie. Dit zijn slechts een aantal van de velen voordelen die deze printer u biedt, dus neem een kijkje.

http://www.kba-metronic.com/