Intermediaburo
Image default
Marketing

Kies de juiste zorgverzekering voor 2021

Denkt u erover om aan het einde van het jaar over te stappen naar een andere zorgverzekering? Dan is het prettig als deze zo goed mogelijk aansluit op uw behoefte aan zorg. Daarbij wilt u niet teveel betalen voor uw premie en wel de juiste vergoedingen ontvangen. Bent u woonachtig in Gelderland of Overijssel? Verdiept u zich dan eens in de regionale zorgverzekeraar Salland. 

Bij Salland bieden we een basisverzekering waarbij iedereen dezelfde scherpe premie betaalt. Of u nu oud bent of jong, bij Salland houden we rekening met elkaar. Naast de basisverzekering bieden we diverse aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. U kiest zelf de aanvulling die aansluit bij uw wensen. U kunt bij ons een passende zorgverzekering voor 2021 afsluiten, zonder dat u hiervoor maandelijks een onnodig hoog bedrag betaalt. Graag denken we mee met onze verzekerden en hebben aandacht voor zorgverbetering in onze regio. Bij ons draait het niet om winst, we investeren dan ook het overgrote deel van de zorgpremie (ruim 96 %) weer terug in het verbeteren van zorg in onze directe omgeving. 

Basisverzekering van Salland

Bij Salland kunt u een basisverzekering afsluiten, waarmee u verzekerd bent in het geval dat u noodzakelijke zorg nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan opname in het ziekenhuis, maar ook huisartsbezoek. In sommige gevallen krijgt u vanuit de basisverzekering ook fysiotherapie vergoed. Wilt u ook van andere specifieke zorg gebruik kunnen maken, dan kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Afhankelijk van de aanvullende verzekering die u kiest, heeft u recht op vergoeding van verschillende soorten zorg en behandelingen. Ook een tandartsverzekering kunt u afsluiten bij Salland.  Er zijn drie verschillende tandartsverzekeringen, zodat u de jaarlijkse dekking kunt kiezen die u nodig heeft. Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze? Neem dan eens contact op met een van de medewerkers, zij denken graag met u mee. 

Uw premie zinvol besteedt

Wij vinden dat u zorg van de beste kwaliteit moet kunnen ontvangen in de regio. Daarom houden we zoveel mogelijk in de gaten hoe het ervoor staat met de zorg. We gaan in gesprek met zorgaanbieders en maken afspraken over kosten en andere belangrijke zaken. Daarbij zorgen we ervoor dat de premie die u betaalt, nuttig besteed wordt. We investeren een groot deel hiervan in initiatieven die betrekking hebben op de zorg. In ziekenhuizen in de buurt, verpleegcentra in de wijk. Wilt u weten welke premie u betaalt bij Salland? Neem dan een kijkje op onze website.

 

https://www.salland.nl/