Intermediaburo
Image default
Zakelijke dienstverlening

PeopleSoft: de enterprise software die je organisatie nodig heeft

Het automatiseren van bedrijfsprocessen wordt steeds belangrijker in de huidige digitale wereld, en PeopleSoft is een van de toonaangevende oplossingen om je te helpen je processen te stroomlijnen. PeopleSoft help je om gegevens efficiënt te beheren, taken te automatiseren en kosten te verlagen, zodat je meer tijd heeft om je te richten op de strategische aspecten van je bedrijf. Met PeopleSoft kun je aangepaste oplossingen creëren die passen bij de unieke behoeften van je bedrijf, waardoor je de productiviteit en efficiëntie kunt verhogen en fouten kunt verminderen. PeopleSoft biedt ook uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig en betrouwbaar zijn, zodat je je kunt richten op je bedrijf zonder zich zorgen te maken over gegevensrisico’s. Met zijn intuïtieve interface, flexibele functies en solide beveiliging kan PeopleSof je helpen je bedrijfsprocessen onder controle te krijgen en efficiënter te maken.

PeopleSoft modules

Finance- Kostenbeheersing en verhoging van de inkomsten door beter financieel beheer – Human Resources- Beheer van werknemers en hun prestaties, vergoedingen en voordelen – Sales en Marketing- Beheer van producten, verkoop en marketing campagnes – Service en Operations- Beheer van de service levenscyclus en activiteiten – Supply Chain- Beheer van leveranciersrelaties en inkoop – Customer Relationship Management- Beheer van marketing campagnes, klant interacties, Project Management- Beheren van project portfolio’s en resources – Data Architecture- Beheren van data beveiliging en toegankelijkheid – Applicatie Integratie- Verbinden met andere applicaties en data bronnen – Data Replicatie- Synchroniseren van data over meerdere systemen – EDW- Mogelijk maken van data analyse en rapportage – PeopleSoft Data Center- Mogelijk maken van gecentraliseerd beheer van PeopleSoft instances – PeopleSoft Developer Gateway- Mogelijk maken van volledig uitgeruste API toegang tot PeopleSoft data – PeopleSoft Mobile- Mogelijk maken van mobiele toegang tot PeopleSoft data en functionaliteit – PeopleSoft Security- Beheren en beveiligen van PeopleSoft instances

Bedrijfsprocessen automatiseren met PeopleSoft.

Het proces voor het automatiseren van bedrijfsprocessen met PeopleSoft begint met het grondig begrijpen van je bedrijfsprocessen en het identificeren van de gebieden waar automatisering zou kunnen helpen. Zodra je een duidelijk beeld hebt van het huidige proces, kun je de beste automatiseringstool voor de taak identificeren. Afhankelijk van je eisen kun je kiezen uit verschillende tools, zoals workflow-, datatransformatie- en datareplicatietools. Nadat je hebt vastgesteld welke tools je wilt gebruiken, kun je je processen aan deze tools koppelen en de volgorde bepalen waarin ze moeten worden uitgevoerd. Ten slotte kun je je nieuwe oplossing voor de automatisering van bedrijfsprocessen implementeren. Dit omvat meestal het schrijven van code en het testen van je oplossing. Lees meer over PeopleSoft enterprise met de Tuuring aanpak.

https://tuuring.com/