Intermediaburo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Slotenmaker Helmond geeft wat anti inbraaktips

Met de donkerde dagen op ons zijn ook de inbrekers weer in volle opmars. In het najaar en in de winter zijn het aantal inbrekers altijd erg groot. De reden, het feit dat het meestal al tegen half vijf donker is. Gelukkig zijn er enkele goede anti inbraaktips die wij voor jou hebben verzameld met de hulp van Slotenmaker Helmond. Heb jij interesse in deze inbraaktips? Lees dan deze blogs.

Top tip van slotenmaker Helmond, gave gadgets

Volgens Slotenmaker Helmond komen er steeds meer nieuwe gave gadgets uit die het laten lijken als of iemand thuis is. Volgens slotenmaker Helmond zijn er tegenwoordig een hoop nieuwe gadgets op de markt die dit moeten simuleren. Het is namelijk zo dat inbrekers alleen daar gaan inbreken waar ze verwachten dat niemand is. Dus als jij jouw huis laat lijken alsof het in het moment druk bewoond is dan zal een opportunistische inbreker minder snel proberen in te breken. Er zijn meerdere gadgets voor die dit kunnen vereenvoudigen. Zo heb je bijvoorbeeld een speciale lamp die het licht van een televisie simuleert en zo dus het laat lijken alsof iemand gewoon thuis zit tv te kijken, een ander gaaf gadget is een op motion sensor activeerde hond. Deze speelt blafgeluiden af als iemand te dicht langs het raam of de voordeur komt terwijl je niet thuis bent. Dit zal de potentiële inbreker hopelijk ontmoedigen om een verder kijkje te nemen zodat hij er niet achter kan komen dat de hond nep is.

Motion sensor lamp boven de deur

Een andere goede tip is er voor te zorgen dat je altijd voldoende licht om je huis heen hebt. Inbrekers opereren het liefste in het donker. Je kunt ook een op beweging activeerde lamp boven ieder mogelijk ingangspunt van je huis plaatsen. Zo zet je letterlijk de mogelijk inbreker in de spotlight.

http://slotenmaker112.nl/slotenmaker-helmond/